Следва

Нашият седмичен плeйлист

Подаряваме пакет билети за концертите през юни. Виж как

Да, точно така. Подаряваме билети за двама за най-яките концерти през юни – Ishtar, Sinead O’Connor и Elevation. Срещу съвсем просто условие...

Music преди 12 години

Да, точно така. Подаряваме билети за двама за най-яките концерти през юни – Ishtar, Sinead O’Connor и Elevation. Срещу съвсем просто условие.

Изпрати на редакционният ни имайл [email protected] заглавието на любимата си песен с кратко обяснение защо ти е толкова скъпа до 19:00 днес 03.06.2010.

В края на деня от всички участвали чрез жребии ще изберем един, който получава по два билета за концерите на Ishtar на 5 юни, Sinead O’Connor на 22 юни, както и за двата дни на фестивала Elevation, който ще се проведе в Разлог на 24 и 25 юни.

Имаш само 4 часа. Побързай!

А междувременно ето ти най-новата информация за стимулиране:

Ishtar



Световноизвестната етно изпълнителка Ищар Алабина ще дойде у нас с бенд от 12 музиканти, бекинг вокали и танцов състав. Певицата ще посети последователно Варна ( 3 юни, Летен театър), София (5 юни, зала 1 на НДК) и Пловдив (6 юни, Античен театър) като в последните два града тя гостува за първи път.

Освен на богат репертоар, посетителите на трите концерта ще станат свидетели на зашеметяващ спектакъл с богати сценични декори и атрактивни костюми, обещава самата Ищар Алабина.

Sinead O’Connor



На 22 юни в София посрещаме Sinéad O'Connor. Ирландката идва у нас за първи път и ще пее в зала едно на Националния дворец на културата, в рамките на фестивала "Арена музика". Интересна новина около събитието е, че ще бъде придружена от съпруга си и дългогодишен китарист на известни групи Стийв Куини.

Освен него, пред българската публика ще свири и Кийран Кийли, който ще се включи на клавири, акордеон и китара. Кийли е свирил в някои от най-известните британски фолк-рок банди като The Pogues, The Corrs, The Popes и др.

Elevation



Вече броим дните до среща ни с Jamiroquai, 30 Seconds To Mars, Cypress Hill, Hurts, Stereo MC’s, Morcheeba, a организаторите не спират с изненадите. Освен основните сцени LOOP ELEVATION и Метрополис ще зарадват феновете на хаус и техно музиката със сцена, изградена специално за тях, чиито хедлайнери в двете фестивални вечери ще бъдат гигантите в индустрията Satoshi Tomiie, Darren Emerson(екс Underworld), Smokin’ Jo и Paul Woolford.


 

More Music