Следва

Sentimental Swingers, Mihail Yosifov Sextet & The Smugglers Collective

Да пием по едно в спектакъла

Ако не може да решиш къде да отидеш – на бар, на рок концерт или на театър – можеш да посетиш и трите...

Events преди 12 години

Актрисата и известна дубльорка Ралица Ковачева – Бежан се е захванала с оригинални нови проекти.

Ако не може да решиш къде да отидеш – на бар, на рок концерт или на театър – можеш да посетиш и трите едновременно на уникалното представление „Донеси ми главата на Принца 2” с нейно участие и на звездния екип, реализирал „Донеси ми главата на Принца” номер едно по произведението на Робърт Шекли и Роджър Зелазни преди 10 години – Филип Аврамов, Антон Тонев-Тони, невероятният Асен Блатечки, Росен Пенчев, Цветомир Иванов и Красимира Кузманова.

Новият текст „Донеси ми главата на Принца 2 – Намери ми ангелско сърце” е написан от Росен Пенчев като независимо произведение, продължаващо трилогията на Зелазни и Шекли. Така е създадено продължение на спектакъла, което е осъществено във формата на фентъзи рок комедия. Звучи ти като голям хаос нали?! Обаче си струва да ти завърти главата. А това е гарантирано, особено след като прочетеш и ревю на сюжета.



Действието на пиесата се развива в реалната обстановка на рок бар, собственост на вещицата Илит, в чиято роля Ралица майсторски се превъплъщава и ангела Бабриел. Зрителите ще пият питието си в компанията на сценичните герои - фантастични същества, ангели, демони, принца Филип Аврамов, съшит от различни човешки части... На сцената ще забива рок бандата на падналия ангел, превърнал се в рок музикант, а от мултимедийния екран ще вземат участие виртуални образи от други реални и нереални светове и измерения, един от които е нашумелият от хитовия сериал „Стъклен дом” Асен Блатечки.

Новият музикално театрален спектакъл ще бъде игран в единствения подходящ и специално избран за случая рок клуб в София „Рок Театър” на 9 юни, утре, от 22.00 ч. в КЛУБ РОК ТЕАТЪР/зала Фестивална/, София.

В момента се дублира на български и култовата анимациа „Колите 2”. Един от новите герой е Холи Шифтуел, таена агентка, която помага за спасяването на света, озвучена от британската актриса Емили Мортимър. На български супер шпионката говори с гласа на актрисата Ралица Ковачева-Бежан.

Хубаво е, нестандартно е, ще си струва преживяването!
 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.