Следва

Рецепта петминутка с яйца и гъби

Моята формула за финес и настроение - Цвети

С удоволствие искам да се включа в конкурсът „Моята формула за Финес и настроение". Казвам се Цвети на 29...

All About Life преди 12 години

ViewSofia заедно с Тандемобявихме съвместен конкурс за креативно мислещи ценители на изтънчения вкус, качествената храна, доброто настроението и красивата фигура жени и мъже. Защото идва лятото и в главата си имаш милион идеи как да прекараш всеки ценен слънчев ден.

Състезанието е под надслов „Финес и настроение”, и ти трябва да ни напишеш своята оригинална формула по темата, като свободата ти за идеи е неограничена.

Конкурсът стартира на 30 май, с който символично изпратихме пролетта, и ще продължи точно четири седмици, от които в края на всяка една ще обявяваме победител, който ще печели нещо вкусно и полезно от нас с подбрани деликатесни продукти на Тандем, комплект за вино от 5 части и бутилка качествено вино. Шунките и филетата от серията „Финес и настроение” са известни с висококачественото си месо, с по-малко мазнини и липсата на всякакви оцветители и глутен. Те са здравословни и дават лекота и повече енергия и знаеш, че поддържат във форма красивата фигура.

Голямата награда на конкурса пък ще бъде обявена в края на месеца като всички участници до този момент ще имат еднакъв шанс да станат победители.

Незабравим уикенд за четирима в къща във вилно селище
„Кочорите”, разположено в курортен комплекс Пампорово е голямата прохладна награда, за твоята иникална формула за Финес и настроение.
Но преди това седмичния победител, който ще получи
подбрани деликатесни продукти на Тандем, комплект за вино от 5 части и бутилка качествено вино.
Поредният, избран от екипа на Вю София и Тандем, има много вдъхновяваща и успешна формула за финес и настроение, ето каква е тя:


С удоволствие искам да се включа в конкурсът „Моята формула за Финес и настроение". Казвам се Цвети на 29 години от Пловдив имам малка дъщеричка на почти 2 години, за която се грижа с много Финес а тя за нашето добро Настроение. Как става това?....сега ще Ви разкажа.

Всяка сутрин започва с думите – „Мамо, млекце!” Ставаме, правя й млекцето и моето кафе – прясно мляко, нес, кафява захар и канела – обожавам аромата й....после излизаме на терасата. Тук започва денят ни и тук завършва. В момента и приказно от нацъфтели цветя – китайски рози, петунии, мушкати... Е, това вече ме зарежда много положително за предстоящия ден. Като си изпием „кафетата”, си правим закуска, така де аз я правя, но нали сме все заедно.... ще Ви покажа някои от здравословните сандвичи, които творим и се надявам тази идея да Ви допадне.

Пада голям смях, защото на мен не ми липсва въображение, а тя с удоволствие ги хапва...Държа на закуската, дори да е само от плодове като тази – свежа, вкусна и здравословна (na снимкaта вдясно).

Имам доста снимки, но няма да пълня писмото, това са просто някои от всички Вкуснотийки в чинийки, които приготвям за моите любими същества.

За през деня, обикновенно проучвам дали няма някое забавно мероприятие за посещение и сме там. Например посещаваме пак училището за бременни, ходим на детски концерт, театър или друга лекция или просто на гости. Осъществяваме контакти с други мами и дечица. Така деня ни минава бързо и много ведро.

За вечеря винаги се старая да приготвя нещо по така, да създам настроение и на мъжа разбира се. Като приспя малката си сипваме чаша вино и излизаме пак на прохладната тераса да си поговорим как е минал деня ни, да планираме някоя разходка за уикенда и за куп други приятни неща...Това са нашите минутки от личното ни свободно време!

Това е накратко всичко, което ми дава смисъл на деня, добавя му динамика, финес и много настроение!



Пиши ни и ти до неделя вечерта, за да участваш в конкурса за голямата награда луксозен уикенд високо в планината. А преди това можеш да спечелиш и комплект за финес и настроение от Тандем, ако се окажеш седмичния ни победител.

Пиши на [email protected].


More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.