Summer Report: Здрави секси тела

Също като добрия пример, който ни дава поп кралицата Мадона. Здраво, но секси тяло на...

Лято е. Това означава, че всяко списание на всяка будка (а дори и опаковките със зърнени закуски!) ти отправят едно послание: Трябва да отслабнеш. При това колкото по-бързо, толкова по-добре. За пет седмици, три, само за една! Защото, ако не отслабнем с n на брой килограма, преди да се появим на плажа… със сигурност ще се случи нещо ужасно, ще сме по-лоши от преди, всички ще сме възмутени и „модната полиция” ще ни обяви за издирване.

Чували сме много за отслабване в последно време. Да не знаеш за поне три различни диети (например Дюкан, суровоядство и онази ужасна лютива супа, на която Бийонсе някак преживява по една седмица ) е все едно да не знаеш кой е Бойко Борисов.

Коментари: 9

K
Kalista (2011/08/01 / 17:55)
Chovechka, права си подозирам относно поддържането на хубава фигура след 35. Не съм била в САЩ и може и да бъркам, но подозирам, че тамошните криетерии за хубави тела ми идват прекалено знойни.
C
Chovechka (2011/07/18 / 19:09)
Kalista, ако си обърнала внимание на статията и примерите които са дадени става въпрос за жени (с изключение на Цвети), които са над 35 години, а някой са над 50. Ако в млада възраст все още е възможно поддържането без спорт, то след това са необходими повече усилия. В този случай единствено диетичният режим е недостатъчен. Разбирам, че много млади момичета не разбират тази съществена разлика. P.S. В USA определено са на мода стегнати жени, в което човек може да се убеди като влезе в който и да е фитнес център където жените са над 50% от посещаващите за разлика от тук.
K
Kalista (2011/07/12 / 12:17)
Chovechka е права, че много от българките са скарани със спорта и че много се пие и пуши по нашите ширини. По принцип наистина е дразнещо да виждаш как някакви отпуснати и с лош тен жени се имат за много привлекателни. Но тук не става въпрос за това, а просто някои просто изразихме мнение, че за нас вдъхновяващи са други жени, по-фини по-интересни и по-добре облечени от активните спортистки. Няма нищо нахално в това!
C
Chovechka (2011/07/11 / 11:19)
Не мога да повярвам изказванията по много добре написаната статия. Истината е, че българката няма култура на поддържане на тялото и предпочита да отиде да пластичен хирург или да се отпусне пред това да поддържа тялото (а и духа си!) с активен спорт, добър хранителен режим и отказ от цигари и алкохол. Разбира се това е по-лесният избор, но да критикуваш тези които са положили усилието е направо нахално!
P
pokita (2011/07/09 / 17:14)
Тази статия ме кара да си мисля, че имате някакъв много любим рекламодател Фитнес център... Първо, не смятам релефните мускулести жени за красиви и второ, Цвети Пиронкова може да е прекрасна тенисистка, много симпатично и скромно момиче, но сред най-красивите българки?! Ехоо, къде са ви добрият вкус и критериите?! А най-смешното е, че разни известни личности стават "най-красиви българи" точно когато са най-известни и най-успешни, което някак опорочава класациите ви.
N
nikanika (2011/07/09 / 07:57)
Твърдо съм съгласна с тази статия. Анорексичните модели не изглеждат зле в дрехите, но определено не изглеждат и секси. Най-женственото в женското тяло при тях просто липсва...съжалявам.
L
Lola (2011/07/08 / 16:04)
Не съм фен на тези набити фигури, Kalista е права, че дрехите не стоят никак елегантно на мускулести тела, а и при някои дами, попрекалили с фитнеса има по-скоро негативен ефект върху визията им, стои ми грубо и неестествено. Сравнението между Джоли и Анистън, ще оставя без коментар ...
K
Kalista (2011/07/08 / 11:56)
Исках да кажа, че силите не биха ни стигали да работим по 8–10 часа на ден.
K
Kalista (2011/07/08 / 11:51)
Съгласна съм, че не трябва човек да се лъже по манекентите и да се стреми да е толкова слаб. В крайна сметка това не е реалистично, понеже силите не биха ни стигали по 8/10 часа на ден. Все пак не съм особено голям фен на фигурите на спортистките. Определено дрехите не стоят особено изискано върху тяло на спортистка. А Кейт Босуърт ми харесва много и то като модна икона, а не като толкова като сърфистка или каквото там е играла. И определено за нея съжалявам значително повече отколкото за Анистън и Диаз, че не е добра актриса и съответно не гледам филми с нея. И Анджелина Джоли не е дребна!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.